Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Odin presenteert: Vomar als hoofdsponsor jeugd

HEEMSKERK - Vomar Voordeelmarkt en ODIN ’59 zijn voor ten minste de komende vier seizoenen een samenwerking aangegaan. Per 1 juli 2022 is de regionale supermarktketen verbonden aan de voetbalclub als hoofdsponsor van de jeugd t/m JO23. Op dinsdag 2 mei werd het eerste shirt met de nieuwe sponsor gepresenteerd.

Vomar is geen onbekende voor de club, sinds 2019 zijn zij als sponsor betrokken geweest en deze zomer zal de samenwerking worden uitgebreid naar het hoofdsponsorschap van de jeugd. De supermarktketen zal vanaf dat moment te zien zijn op gloednieuwe shirts van de jeugd t/m JO23. 

Een mooie timing, want het afgelopen jaar is Vomar gegroeid van vier naar zes winkels in Heemskerk en Beverwijk vanwege de overname van twee oud DEEN-winkels. Als regionale supermarktketen is het voor Vomar belangrijk om lokaal betrokken te zijn bij de buurten rondom haar winkels. 

'Goede buur'

En naast het zijn van een ‘goede buur’ stimuleert Vomar ook gezondheid en vitaliteit. De samenwerking met ODIN ’59 sluit hier naadloos op aan. De komen jaren zullen er samen leuke activiteiten worden georganiseerd met de focus op gezonde voeding en beweging. Zo zal de samenwerking een echte win-win-winsituatie worden voor leden, de club en Vomar.

Ook ODIN '59 is verheugd over de samenwerking met Vomar. Jacinta Lieuwes, voorzitter van de club, vertelt: "Deze samenwerking maakt mij trots. Vomar is een professionele partner met een sterke positie in de regio.''

Gezamenlijk

Zij gaat verder: ''We gaan er gezamenlijk voor zorgen dat de jeugd de aandacht krijgt die zij verdienen en ODIN '59 ervaren als een club voor iedereen, waar voetbalplezier de boventoon voert en je jezelf optimaal kunt ontwikkelen.”

Als aftrap van de samenwerking deelt ODIN '59 een brief uit onder al haar leden met daarin een kortingsbon die besteed kan worden in één van de Vomar-winkels en een winactie. Een goed begin van een mooie samenwerking.