Afbeelding
(Foto: )

Kinderkamp 2022 MET Heemskerk

HEEMSKERK - MET Heemskerk organiseert dit jaar van maandag 25 juli t/m donderdag 28 juli Kinderkamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar uit Heemskerk. Het thema dit jaar: "Wij gaan offline. Camp is loading…”. Na een jaar veel online te zijn geweest, zijn kinderen toe aan een digitale break. Heerlijk offline genieten van de buitenlucht, samen leuke dingen doen, spelen en plezier hebben.

Het Kinderkamp wordt gehouden in Uitgeest, in en om het gebouw Jeugdhuis de Boogaerd van Scouting Don Bosco. Het is een mooi ruim gebouw met een waterkant en velden aan de achterzijde.

Vier toffe dagen

Het worden 4 toffe dagen. Enthousiaste vrijwilligers en sociaal werker hebben een afwisselend programma gemaakt. Er is ruimte voor actief, ontspanning en gezelligheid. Wat we precies gaan doen, blijft een verrassing maar diverse activiteiten vinden plaats in de buurt, in en om het water, op de fiets, allemaal in het thema van online, maar dan dus offline.

Plekken vrij

Er zijn nog plekken beschikbaar, inschrijven kan via www.metheemskerk.nl/vakantieactiviteiten. Meer informatie: mail Amber Veldhoen amber.veldhoen@metheemskerk.nl