Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Spetterend springfeest in Sportfondsenbad

BEVERWIJK – Op zondag 19 juni tijdens Vaderdag werden alle vaders die kwamen zwemmen uitgedaagd om mee te doen met “Beste Bommetje in de IJmond”. Er deden 41 deelnemers mee aan dit springfeest. 

Juf Bianca zorgde voor de vrolijke noot

Iedereen werd naar leeftijd in gedeeld, een groep van 6 tot 9 jaar, van 10 tot 12 jaar, van 13 tot 15 jaar en van 16 jaar en ouder. 

Duikplank springen

Je mocht kiezen van de hoge of van de lage duikplank springen. Er deden hele gezinnen mee, er waren ook stoere moeders die een knal van een bommetje konden maken. Maar de vaders deden het toch iets beter op Vaderdag.

Meetlat

Juf Ingrid zat op de stoel met de meetlat om de hoogte van de spetters door te geven. Sommige kwamen zelfs tot op het plafond. Juf Suzanna noteerde alle uitslagen van de mooiste en hoogste sprongen. 

MIcrofoon

Juf Bianca zorgde voor de vrolijke noot door de microfoon en probeerde om iedereen uit te dagen zo hoog mogelijke spetters te maken.

Er waren ook stoere moeders die een knal van een bommetje konden maken

 Toezichthouder Thijs die alles goed in de gaten hield of het veilig ging, is met een nat pak naar huis gegaan. 

 Zoveel water heeft hij over zich heen gekregen van alle Bommetjes. Dat zorgde voor de veel hilariteit in de zwemzaal. 

Bij de familie Heeremans zit het “Bommetje-springen” in de familie. 

Alle 41 deelnemers met certificaat naar huis

Vader Remco sprong de spetters tot op het plafond en ging met een gouden medaille naar huis, zoon Tim met zilver en de jongste zoon Joost met een bronzen medaille.

Alle 41 deelnemers gingen met een mooi certificaat naar huis. Het was een echt zwemfeest in het Sportfondsenbad Beverwijk. 

Volgend jaar organiseren we "Beste Bommetje van de IJmond” weer.