Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

DELTA Netwerk legt glasvezel aan in Heemskerk

HEEMSKERK - DELTA Netwerk, dé glasvezelspecialist van Nederland, komt nu ook naar Heemskerk om de inwoners te voorzien van snel en stabiel internet en TV via glasvezel. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd! DELTA Netwerk wil in zoveel mogelijk woningen een glasvezelaansluiting plaatsen. Dan is heel Heemskerk straks klaar voor de toekomst. De glasvezelaansluiting in de woning is nu gratis en geheel vrijblijvend. De bewoner kan dan altijd overstappen op glasvezel door een abonnement op glasvezel te nemen.

Bewoners worden persoonlijk geïnformeerd

In de komende maanden komt een medewerker van de aannemer bij alle woningen langs om met de bewoner te bespreken waar de glasvezelaansluiting in de woning kan worden geplaatst. De glasvezelaansluiting is gratis en verplicht de bewoner tot niets. De bewoners worden op de hoogte gesteld wanneer de aannemer bij hen aan de deur komt. 

Serviceproviders

Met een glasvezelaansluiting in de woning is er nog geen werkende verbinding. Wil een bewoner gebruik maken van glasvezel, dan kan hij altijd eenvoudig en snel een abonnement op glasvezel nemen. De aangesloten serviceproviders hebben diverse aanbiedingen voor de bewoners van Heemskerk.

Start van de werkzaamheden in fases

DELTA Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel en heeft al één miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van glasvezel voorzien. Aannemer BAAS bv verzorgt in opdracht van DELTA Netwerk de werkzaamheden in Heemskerk. 

Hele project omvat circa 20.000 adressen die kunnen worden aangesloten op glasvezel

Het hele project omvat circa 20.000 adressen die kunnen worden aangesloten op glasvezel. Het gebied is opgedeeld in 4 fases en vanaf dinsdag 5 juli start de aannemer in fase 1, in het noorden van Heemskerk. De andere fases volgen na de zomermaanden. Zie bijgaand kaartje voor de fasering. Heemskerk krijgt zo toegang tot gigasnel internet. Kijk voor meer info over glasvezel in Heemskerk: 

www.deltanetwerk.nl/

heemskerk

Afbeelding
Afbeelding