Jan Klok en Sef Thissen van automobielbedrijf Klok & Thissen ontvangen de jubileumoorkonde uit handen van account adviseur BOVAG autodealers, Levien Meiresonne.
Jan Klok en Sef Thissen van automobielbedrijf Klok & Thissen ontvangen de jubileumoorkonde uit handen van account adviseur BOVAG autodealers, Levien Meiresonne. (Foto: Aangeleverd)

Klok & Thissen 25 jaar lid van BOVAG

HEEMSKERK - Automobielbedrijf Klok & Thissen in Heemskerk viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: de Daihatsu & Suzuki dealer is maar liefst 25 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van account adviseur BOVAG autodealers, Levien Meiresonne ontvangen de heren Jan Klok en Sef Thissen, in Heemskerk beter bekend om de bedrijfsleus SEF & JAN WAAR SERVICE NOG KAN van automobielbedrijf Klok & Thissen een speciale oorkonde. 

Automobielbedrijf Klok & Thissen staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. ''Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan'', aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ''Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang, automobielbedrijf Klok & Thissen biedt dat bij uitstek. En is daarom al 25 jaar aangesloten bij onze vereniging.''

Historie

In de vorige eeuw om precies te zijn 1 augustus 1996 schreven Jan Klok en Sef Thissen hun automobielbedrijf in bij de Kamer van Koophandel met in december na een grote verbouwing de officiële opening als Daihatsu-dealer op de Rijksstraatweg 19, nu beter bekend als de Autoboulevard Heemskerk te Heemskerk. 

Sinds 2016 zijn Sef & Jan met hun medewerkers officieel toegetreden tot de Suzuki organisatie en verkopen nu al weer vele jaren ook nieuwe en gebruikte Suzuki automobielen. 

Maar ook voor onderhoud en onderdelen voor uw Daihatsu of Suzuki bent u aan het goede adres. 

Sinds 1930

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930. Veertig garagehouders spraken op die dag in het Utrechtse café-restaurant ‘Noord-Brabant' over hun gezamenlijke belangen en besloten zich te verenigen. Die avond werd de BOnd van Automobielhandelaren en Garagehouders geboren. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan, zoals tweewielerspecialisten, rijscholen, caravanbedrijven, wasstraten, tankstations etc. De welbekende BOVAG Garantie voor gebruikte auto's werd in 1965 ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties. Inmiddels geldt de BOVAG Garantie voor vrijwel alle producten en diensten die BOVAG-leden aanbieden.

Afbeelding