Mevrouw Van Heerden naar het Rijksmuseum.
Mevrouw Van Heerden naar het Rijksmuseum. (Foto: Aangeleverd)

Gouden Dagen houdt Gouden Picknick

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Naast het vervullen van wensen organiseert Gouden Dagen Heemskerk ook leuke evenementen voor ouderen. De Gouden Picknick is daar één van.

Op donderdag 21 juli vindt er op het terrein van de Heemskerkse handbalvereniging DSS (Communicatieweg 2) een Gouden Picknick plaats. De kaartverkoop hiervoor is bij de locaties van ViVa! Zorggroep, te weten: Westerheem (Westerheem 90), Sint Agnes (Zamenhof 65), Waterrijck (Lessestraat 8), Heemswijk (Heemswijk 1) en Meerstate (Mozartstraat 91). De kaarten kosten € 7,50. Begeleiders van een rolstoel hebben gratis entree.

Plaatjesdraaierij

Tijd: van 12.00 tot 16.00 uur. We hebben muziek van de plaatjesdraaierij. Hij zal er ook een muziekquiz tussendoor gooien. Er is een minimarkt waar verschillende (zelfgemaakte) spullen worden verkocht. De picknick staat in het teken van Sport en Spel en daarvoor hebben we ook Team Sportservice Kennemerland uitgenodigd die enkele sport en spelactiviteiten zullen organiseren. Er loopt een goochelaar in de rondte die de gasten versteld laat staan met zijn goochelacts. En…….. er wordt u voldoende eten en drinken aangeboden. Maar waar het bij Gouden Dagen om gaat is dat we de oudere Heemskerkers een middag vol gezelligheid willen aanbieden. Wees er wel snel bij want het aantal kaarten is beperkt. 

Naar het Rijksmuseum

Woensdag 29 juni vertrok mevrouw Van Heerden naar het Rijksmuseum. Ze wilde graag het Straatje van Vermeer bewonderen. Echter deze was in onderzoek en hing er tijdelijk helaas even niet. Ondanks dat heeft ze enorm genoten van het bezoek aan het Rijksmuseum. Op de terugweg zijn ze via IJmuiden teruggereden. In IJmuiden streken ze neer op een terras om nog even na te genieten van het mooie weer en een drankje alvorens ze weer huiswaarts gingen.

Vragen 

Heeft u vragen over de activiteiten van Gouden Dagen, dan kunt u altijd contact opnemen met Jolanda van Dam, coördinator Gouden Dagen ViVa! Zorggroep via tel.: 06-22913188 (ma, di, do) of via de mail: j.vandam@vivazorggroep.nl.