De tenten worden aankomend weekend weer na twee te zijn weg geweest opgezet tijdens Buurtcamping Sloterpark.
De tenten worden aankomend weekend weer na twee te zijn weg geweest opgezet tijdens Buurtcamping Sloterpark. (Foto's: aangeleverd)

Buurtcamping Sloterpark is weer terug

NIEUW-WEST - Het Sloterpark verandert aankomend weekend weer in Buurtcamping Sloterpark. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juli is de camping opgezet na twee jaar pandemie.

De organisatie typeert de camping als 'een mini samenleving, waar iedereen met de pleerol onder de arm gelijk is'.

Jong-oud, rijk-arm, ongeacht afkomst of gender: iedereen vindt een thuis in een tentje op de Buurtcamping. De Buurtcamping is een weekend vol avontuur voor jong en oud.

Programma

Er is een dag- en avondvullend programma, voor en door de buurt. De Wilde chefs verzorgen het avondeten. De Natuurkamer en de Natureluur organiseren samen met vrijwilligers, het sport en spel programma. Denk aan indianenspelen, ontdekkingstochten langs het kabouterpad, kruidenwandelingen en een heuse rondvaart door het ruige riet. 

Ook de Groots Geuzenveldsche Bingo Bond is de bingoballen al aan het invetten voor een spectaculaire Buurtbingo om de camping af te sluiten.

Kampvuur

Dankzij de Buurtbuik kan er genoten worden van een heerlijke lunch. In de avonden verzorgen verschillende buurtbewoners de muziek bij het kampvuur. Op vrijdagavond zijn dat Dennis Isidora en The Pink Diamonds, op zaterdag The last night in town na 'The Talent of the Buurtcamping'. Voor 'The talent of the Buurtcamping' kan er zaterdagmiddag met buurtbewoonster en zangcoach Annemarie Libbers worden geoefend

Geen Buurtcamping in Nieuw-West zonder de buurt. Buurtcamping Sloterpark is een weekend voor en door de buurt. Het Burendiner wordt gesponsord door verschillende ondernemers.

Ook staan verschillende organisaties op om op de camping te helpen, zoals de Buurtmoeders van SAAAM die helpen met EHBO en orde. Het klussen is mogelijk gemaakt door de Buurtwerkplaats.

Er kan nog een plekje worden gereserveerd via: debuurtcamping.nl/camping/sloterpark.

Afbeelding
Afbeelding