Wethouder Harry Rotgans feliciteert Freek en Corrie Wiersma-de Groot ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.
Wethouder Harry Rotgans feliciteert Freek en Corrie Wiersma-de Groot ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk. (Foto: Han Giskes)

Felicitaties voor jubilerend echtpaar Wiersma-de Groot

Algemeen

PURMEREND - Wethouder Harry Rotgans bracht afgelopen donderdag een felicitatiebezoek aan het echtpaar Wiersma-de Groot ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

Freek (87 jaar) en Corrie (86 jaar) zijn op 20 september 65 jaar getrouwd. Ze leerden elkaar kennen op de lagere school en tafeltennisclub. Na hun bruiloft is het echtpaar gaan wonen in Amsterdam-Noord maar door het werk van meneer al snel verhuisd naar Vlaardingen. Ze kwamen 54 jaar geleden in Purmerend wonen. Freek en Corrie hebben drie kinderen en vier kleinkinderen.

Freek heeft gewerkt als research assistent bij Shell en Corrie was huisvrouw. Toen de kinderen wat groter werden, is zij gaan werken in de zorg. Freek was jarenlang scheidsrechter bij de voetbal, volgens Corrie was hij een hele goede. Het echtpaar heeft altijd veel aan sport gedaan en kijkt nog steeds regelmatig bij het softbal en honkbal van de (klein)kinderen. Daarnaast besteedt Corrie haar tijd nog graag aan handwerken en maakt zij zelf kaarten. Vooral kerstkaarten maken vindt zij leuk.

Het huwelijksjubileum wordt gevierd met een etentje met de kinderen en kleinkinderen.