Jolanda Pranger gaf tips over LinkedIn.
Jolanda Pranger gaf tips over LinkedIn. (Foto: Els Broers)

Praktische workshops bij gezellige bijeenkomst Netwerk Purmerend

Algemeen

LinkedIn hoe werkt dat nu eigenlijk? Eén van de workshops gisteren bij de bijeenkomst van Netwerk Purmerend ging over het efficiënt gebruik van het zakelijke netwerkplatform. Jolanda Pranger van 3x zichtbaar gaf praktische en direct te gebruiken tips. Deelnemers aan de netwerkavond konden ook kiezen voor een workshop Zakelijk tekenen van Studio Limón , of meer te weten komen over Storytelling, een workshop gegeven door Reynold Chandansingh. Daarnaast maakte Els Broers van iedereen die dat wilde nieuwe profielfoto’s.  

Gisteravond verzamelde een club van zo’n 30 ondernemers zich aan de Einsteinstraat in Purmerend, waar het bedrijf Werkom gevestigd zit. Werkom stelde belangeloos haar bedrijfspand ter beschikking voor deze avond. De netwerkbijeenkomst, waar ook opvallend veel vrouwelijke ondernemers aan deelnamen was een groot succes! “Dat zakelijk tekenen is hartstikke leuk en met deze tips kan ik het zelf nu ook toepassen”, was de reactie van één van de deelnemers. Een aantal ondernemers sloot voor de eerste keer aan: “Ik zag het meerdere keren voorbij komen op LinkedIn en was nu toch wel nieuwsgierig geworden”, vertelde één van hen. 

Het LinkedIn netwerk telt inmiddels 1752 leden in de LinkedIn groep en organiseert regelmatig leuke en leerzame netwerkbijeenkomsten, waarbij de deelnemers de gelegenheid hebben om aan meerdere workshops deel te nemen. Naast deze workshopbijeenkomsten bracht het netwerk afgelopen mei een bezoek aan FC Volendam en kunnen geïnteresseerden op 18 november mee met een excursie over biodiversiteit en duurzaamheid naar Artis. Volg Netwerk Purmerend op LinkedIn of kijk op de netwerkpurmerend.nl voor meer informatie. 


Zakelijk tekenen van Studio Limón. (Foto: Els Broers)


Storytelling workshop door Reynold Chandansingh. (Foto: Els Broers)


Een mooie opkomst voor een zeer informatieve avond. (Foto: Els Broers)