Daniëlle Santen.
Daniëlle Santen. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe raad van bestuur De Zorgcirkel

Algemeen

REGIO - Als gevolg van het aankomende vertrek van Ronald Buijs en eerder het vertrek van Monique Cremers gaat De Zorgcirkel over naar een nieuwe samenstelling van de raad van bestuur. Tiana van Grinsven is 15 september jongstleden gestart als lid van de raad van bestuur. De raad van bestuur wordt per 26 september voor een interim-periode van ongeveer negen maanden aangevuld met Daniëlle Santen. Na het vertrek van bestuursvoorzitter Buijs per 1 november is Tiana van Grinsven waarnemend voorzitter.

Tiana van Grinsven werkte hiervoor als bestuurder van Zorginstituut Nederland. “Met haar kennis en ervaring binnen het Zorginstituut en tevens de ouderenzorg vormt zij een waardevolle aanvulling voor De Zorgcirkel”, meent een woordvoerster van de organisatie. En over Daniëlle Santen: “Zij is een gedreven bestuurder met ruime (interim) ervaring in de ouderenzorg. Ze heeft een juridische achtergrond en is naast de ouderenzorg ook werkzaam geweest in o.a. de hospitality.” 

De nieuwe bestuurders gaan verder met de realisatie van de al eerder herijkte strategische koers van De Zorgcirkel. De raad van toezicht gaat de komende periode op zoek naar een vaste invulling van de vacature die is ontstaan door het vertrek van Ronald Buijs.

De Zorgcirkel, actief in Zaanstreek-Waterland, Purmerend, Edam-Volendam, Noord-Kennemerland e.o., is specialist in ouderenzorg, -behandeling en -revalidatie en biedt met ruim 4000 medewerkers en 1400 vrijwilligers persoonsgerichte zorg aan ruim 7500 cliënten. Dit gebeurt bij voorkeur bij mensen thuis en ook op 27 woonzorglocaties. 

Tiana van Grinsven.