Overzicht van het nieuwe complex van TPV De Rijp met vooraan de padelbanen.
Overzicht van het nieuwe complex van TPV De Rijp met vooraan de padelbanen. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe tennis- en padelbanen De Rijp

DE RIJP - Bijna is het zover. Na een ingrijpende verbouwing van bijna drie maanden zal het volledig vernieuwde sportpark van LTV De Rijp op 24 september feestelijk de deuren openen. De vereniging beschikt vanaf dan over vier all-weather Matchclay-tennisbanen en vier padelbanen. De naam van de vereniging wijzigt in Tennis- en padelvereniging De Rijp, kortweg TPV De Rijp.

Tot einde van dit jaar kun je tegen kleine vergoeding 'proeven'

Iedereen is op zaterdag 24 september van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen. De poort is open vanaf 13.30 uur en vanaf 14.00 uur krijgen zij die zich vooraf hebben opgegeven de gelegenheid om deel te nemen aan een tennis- en/of padelclinic. Ook worden er korte demonstratiewedstrijden gespeeld. Leenmateriaal is aanwezig, en er is ook een verkooppunt voor de aanschaf van een padelracket. 

De aanleg van de nieuwe banen is niet alleen een verrijking voor de vereniging, maar voor de hele polderregio. Met het aanbieden van padel wordt namelijk echt in een behoefte voorzien. Dat blijkt uit het feit dat  ver vóór de opening zich al dertig nieuwe leden voor een proeflidmaatschap hebben aangemeld.

Voor een bedrag van € 30,- kan iedereen tot het einde van het jaar proberen of de padel- en/of tennissport iets voor hem of haar is. Voor aanmelden van een proeflidmaatschap kijk op www.ltvderijp.nl

.