Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Curves verandert al 30 jaar levens vrouwen

PURMEREND - Het fitnessconcept van Curves is opgericht om vrouwen te helpen hun lichaam sterker te maken. Curves bestaat op woensdag 28 september op de kop af 30 jaar en viert dit met een spectaculaire aanbieding. Op 1 oktober is er een speciale open dag. 

Het Curves concept, dat al de harten van miljoenen vrouwen heeft veroverd, maakt lichaamsbeweging voor iedereen toegankelijk door krachttraining en cardiovasculaire activiteit te combineren in slechts 30 minuten voor een volledige lichaamstraining, wat gelijk staat aan 90 minuten traditionele training.

“Waarom ik zo enthousiast was om bij Curves te komen, was voor mijn gezondheid. Ik ben 60 jaar en heb borstkanker gehad, een knievervanging en ik wacht op een heupvervanging.” - zegt een van de Curves-leden en vervolgt: "Curves geeft me een focus, ik ben niet alleen en ik heb mensen gevonden die ik mijn vrienden kan noemen".

De verjaardag wordt in de club en daarbuiten gevierd. Met onder meer wandeltochten door Purmerend. Zo zijn er op zaterdag 24 september drie wandelingen voor alle leden en vrienden. “We willen Curves in Purmerend onder de aandacht brengen en zo nog meer dames bereiken die aan een fit en gezond lichaam willen werken.” 

Natuurlijk vieren we de verjaardag met een fantastische aanbieding. De eerste 30 aanmeldingen voor een jaarlidmaatschap mogen de eerste 30 dagen gratis trainen. Deze aanbieding start op 28 september. 

Zaterdag 1 oktober zijn we de hele dag open voor nieuwsgierige dames. We zijn open van 11.00 tot17.00 uur. 

Curves Purmerend is gevestigd op de Stationsweg 16 in Purmerend. Voor meer informatie: 0299 840 722, 06 2553 4182 of mail naar purmerend@curves.nl