Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Sportweek wandelend van start

NOORD - Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september zijn er door de hele stad activiteiten waar Amsterdammers gratis aan mee kunnen doen. 'En daar hebben we volop gebruik van gemaakt' laat Moni Hoogland van Conditietraining Club Amsterdam Noord  weten. De slogan is 'SPORTEN IS LEUK'.

'Ondanks de regen zijn we met een kleine afvaardiging van de Conditietraining Club Amsterdam Noord aan een wandeling begonnen bij  de aftrap van de Amsterdamse Sportweek 2022.'

Spieren in beweging

Voor Moni en haar team geldt dat het een gezellig clubje mensen behelst die tijdens de lessen alle spieren in beweging zetten om zo fit mogelijk ouder te worden. 'Halverwege de wandeling konden we even opdrogen bij de HEMA met een kopje koffie. Zo blijft sporten ook leuk' knipoogt Moni.

Proefles

Elke dinsdag- en donderdagavond wordt er getraind in de gymzaal van de IJdoornschool in de Alkmaarstraat 14. Er wordt niet met toestellen getraind maar wel met gediplomeerde trainers die de deelnemers op eigen krachten laten bewegen. Er is nog plaats voor nieuwe leden op dinsdag om 20.30 uur en donderdag om 19.30 uur en 20.30 uur. Kom langs voor een proefles en meld je aan via 0622767430 of mail naar: info@ccan.nl.

Afbeelding