Nieuwste modetrends worden getoond.
Nieuwste modetrends worden getoond. (Foto: aangeleverd)

Stijlvolle Fashion parade van Makado Centrum

SCHAGEN - In samenwerking met Schagen Marktstad showen diverse ondernemers van Makado Centrum de nieuwste najaar- & wintercollecties in een stijlvolle Fashion Parade op zaterdag 24 september. De parade start om 13:00 en 15:00 uur. Wil jij trendy het najaar in? Laat je verrassen door de prachtige trends van dit komende seizoen.  

De laatste modetrends
Door eigen modellen worden de nieuwste modetrends van o.a. Street one, Cecil, Blanco, Gapa en Simpl aan het publiek getoond. Denk hierbij aan Gorpcore een trend die wordt gekenmerkt door cargo pants en fleecejassen. Ook tweed, doorzichtige materialen en kleurrijke pakken ga je terug zien in de parade. Nelson en Eyewish zorgen voor de perfecte finishing touch. Dit najaar zie je hoge laarzen, retro sneakers en slingbacks in het modebeeld. En de brillen? Die krijgen net als de kleding steeds meer volume. Met een opvallend montuur maken de modellen in de parade écht een statement.

Met de mode mee

Dat Makado Centrum met de mode mee gaat, laten zij niet alleen zien tijdens de Fashion Parade. Naast volop nieuwe collecties krijgt het centrum een update om daarmee aan de laatste winkeltrends te voldoen. Op dit moment is de verbouwing in volle gang. De plafonds worden verhoogd en alle gevels worden opnieuw bekleed met stucwerk en hardsteen. Dit zorgt voor extra cachet en geeft het centrum een fris, licht en ruimtelijk uiterlijk. Ook worden de entrees gemoderniseerd en het parkeerdek wordt uitgebreid met 418 parkeerplaatsen. Het centrum krijgt circa 2.500 m2. aan nieuw winkeloppervlakte, waarmee het winkelrondje Schagen flink wordt uitgebreid. Tijdens de renovatie blijven de winkels van het Makado Centrum geopend en zijn bezoekers van harte welkom!

Kleintjes creatief 

in KlusKeet
Het koopweekend van zaterdag 24 en koopzondag 25 september staat ook voor de kleintjes geheel in het teken van mode. Kinderen mogen dit weekend een eigen T-shirt of jurkje ontwerpen met prachtige stiksels, kralen en verf. Kom langs en maak je eigen ‘one of kind’ ontwerp. Kan je het thuis trots showen.

Alle fashion items die je zaterdag op de catwalk hebt gezien kan je op de koopzondag in alle rust nog eens bekijken, passen en shoppen. Elke klant in Makado Centrum mag op vertoon van de kassabon draaien aan het Rad van Fortuin. Vandaag gegarandeerd een fashion prijs!