Je kunt textiel bedrukken bij parkvilla.
Je kunt textiel bedrukken bij parkvilla. (Foto: Pakvilla)

Binnenkort in Parkvilla

Cultuur

The Doors in Concert 

Theater

Danny van Veldhuizen, Willem Vonhof, Sander Compeer, Daan van de Ven en Daan Roadie weten een optreden neer te zetten, waarbij men zich bij het concert van The Doors in de jaren 60 waant. Authenticiteit staat bij de band dan ook hoog in het vaandel. Daarom wordt er uitsluitend op originele instrumenten gespeeld. Dit optreden is geïnspireerd op de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Films

Pink Moon 

Als vader Jan tijdens een familidiner verklaart dat hij levensmoe is en uit het leven wil stappen, voelt dat nieuws voor de familie als een donderslag bij heldere hemel. Dochter Iris wil weten waarom hij deze beslissing gemaakt heeft en trekt bij hem in. Want de door hem vastgelegde datum nadert en zij heeft nog zoveel vragen.

Buitenbios | Breakfast At Tiffany’s 

Breakfast at Tiffany’s is gebaseerd op het boek van Truman Capote, waarin Holly de hoofdrol speelt. De partygirl woont in een appartementencomplex in New York en leeft van het geld van gulle mannen. Wanneer schrijver Paul boven haar komt wonen, ontstaat er een vriendschap tussen de twee. Als ze verliefd worden, heeft dit consequenties voor het leven dat ze hadden. De film wordt op het terras, en bij slecht weer in de filmzaal, vertoond.

Cursussen

Textiel bedrukken 

De docent laat de cursist met Shibori kennismaken. Dit is een eeuwenoude Japanse kunstvorm, waarbij stof gevouwen, samengebonden, tussen blokken geklemd en ten slotte in een bad met het pigment indigo geverfd wordt. Hierdoor ontstaat een stof met verrassende patronen, waarvan een kussenhoes, theedoek, etui of servet kan worden gemaakt.

Informatie

Meer informatie en tickets: www.parkvilla.nl.