Club Amstelring & Inloop houdt open dagen voor ouderen

HAARLEMMERMEER - Bij Club Amstelring en Amstelring Dagbesteding kunnen belangstellenden tijdens de open dag een kijkje nemen bij één van de activiteiten. of naar een fijne plek voor een ouder om overdag te vertoeven. 

Van maandag 27 september tot en met vrijdag 7 oktober is ruim gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen, mee te doen en kennis te maken in de hele regio Amsterdam, Amstelland en Meerlanden. 

Er wordt van alles georganiseerd; wandelingen, borrels, workshops, lunches en nog veel meer. Het hele overzicht aan activiteiten is te vinden op www.facebook.com/amstelringdagbesteding.

Club Amstelring is de overkoepelende naam voor alle vrij toegankelijke activiteiten van Amstelring. Van zingen tot bewegen en van koffie drinken tot musea bezoeken. Iedereen is welkom en professionele begeleiding wordt geboden indien nodig. Er wordt uitgegaan van een gelijkwaardige en wederkerige relatie, ook wanneer er sprake is van ziekte of beperking.

Amstelring Dagbesteding is er voor mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben om de dagelijkse activiteiten te ondernemen. Er worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd, ook voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking. Deze groepen zijn ook geschikt voor mensen die behoefte hebben aan sociale contacten en meer dag- en weekstructuur.