Werken bij de leukste kinderopvang in Amsterdam West? Kom kennismaken.
Werken bij de leukste kinderopvang in Amsterdam West? Kom kennismaken. (Foto: Saskia Bagchus)

Werken bij de leukste kinderopvang

WEST - Heb jij een passie voor je vak en een groot hart voor kinderen? Maak dan kennis met de leukste maatschappelijke kinderopvang organisatie van Amsterdam.

Werken als pedagogisch medewerker

Er zijn veel manieren om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan. Ben je gediplomeerd? Dan kun je meteen van start op een kinderdagverblijf, voorschool of BSO. Nog in opleiding? Dan kun je bijvoorbeeld stage lopen. Heb je een HBO-diploma in de richting van pedagogiek, sport, techniek of een creatief beroep? Deel je talenten op een van onze kleurrijke BSO's.

Maatschappelijke kinderopvang

Akros biedt maatschappelijke kinderopvang. Elk kind is welkom en wordt gezien. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Iedereen is uniek en brengt zijn/haar eigen kwaliteiten in. Dat voel je op onze locaties. "Akros geeft iedereen een kans. Superleuk dat we medewerkers uit zoveel verschillende culturen hebben."

Open avond 

Nieuwsgierig? Kom kennismaken op woensdag 26 oktober bij kinderdagverblijf Pionier. We vertellen je wat werken bij Akros zo leuk maakt en hoe je bij ons persoonlijk en professioneel kunt groeien. Locatiemanager Fadoua geeft een rondleiding en vertelt over onze pedagogische visie. Het wordt een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes. Neem je CV mee. Recruiter Kim kijkt samen met jou naar wat aansluit jouw wensen. Is er een klik, dan maakt ze ter plekke een vervolgafspraak met een van onze locatiemanagers.

Aanmelden

Aanmelden uiterlijk 25 oktober via hr@akros-amsterdam.nl (o.v.v. voornaam, achternaam en telefoonnummer). Graag tot 26 oktober!

Afbeelding
Afbeelding