Geweldige live-acts bij The Shack.
Geweldige live-acts bij The Shack. (Foto: aangeleverd)

The Unoriginals en Little Hat in The Shack

HAARLEMMERMEER - Er staan weer twee geweldige live-acts op het programma in The Shack. The Unoriginals treden zaterdagmiddag 22 oktober op en Little Hat speelt het dak eraf op zondag 23 oktober.

The Unoriginals is een unieke samenwerking van topmuzikanten uit de Nederlandse rockscene en spelen geheel in de 'MTV Unplugged Style' met meerstemmige zang de allermooiste pop/rockcovers. Songs die je allemaal kent en waar je de mooiste herinneringen aan hebt worden een nieuw leven ingeblazen. 

Dilana Smith (zang, gitaar, mondharp), geboren in Zuid-Afrika, beschikt over een betoverende stem. Dilana stond in het voorprogramma van o.a. Aerosmith, Joe Cocker en Beth Hart, trad op voor de Amerikaanse troepen in Afganistan in 2009 en 2010. Dirk Vermeij (gitaar en zang) De stem van Dirk is oprecht en bijzonder. Hij is ondermeer bekend van band The Wild Romance, Paris Dandies en Raw Medicine. Franklin Heilijgers (bas, backing vocals) is een gedreven en doorgewinterde muzikant en met zijn skills op de bas brengt hij een unieke sound op het podium. Arthur Bont (drummer, backing vocals) bespeelt in The Unoriginals o.a. de cajon en meerdere percussive instrumenten. Arthur begeleidde vele grote artiesten op meerdere tournees, o.a. Mick Taylor van de Rolling Stones. The Unoriginals treden zaterdag 22 oktober om 16.00 uur op. Entree: €15.

Little Hat

Drie weken geleden werd deze band, terecht uitgeroepen, tot winnaar van The Dutch Blues Challenge in Nieuw-Vennep. Little Hat, een fantastische band die bestaat uit drie generaties muzikanten; zanger en mondharmonicaspeler Machiel Meijers, drummer Paolo de Stigter en gitarist Willem van Dullemen. Zondag 23 oktober om 16.00 uur kun je ze aan het werk zien in The Shack. Entree: €15.

Reserveren

Reserveren voor de concerten is niet verplicht maar wel mogelijk. Stuur dan een mail naar info@the-shack.info. Verdere informatie en het volledige programma vind je op www.the-shack.info

The Shack, Schipholdijk 253b, 1438 AC Oude Meer.

Afbeelding