Er staan weer mooie films op het programma bij Parkvilla
Er staan weer mooie films op het programma bij Parkvilla (Foto: )

Binnenkort in Parkvilla

Lezing natuurfotograaf Theo Bosboom | 6 november
Bosboom is een vernieuwend fotograaf en werkt voor toonaangevende tijdschriften als National Geographic en BBC Wildife Magazine. Hij valt regelmatig in de prijzen bij fotowedstrijden als de Zilveren Camera en Wildlife Photographer of the Year. Bosboom hoopt dat zijn beelden en fotoseries kunnen bijdragen aan meer respect en waardering voor de natuur.  Deze lezing is in samenwerking met Alphoto.

Theater

Cursus: top 3 tekenen & schilderen

De top 3 bestaat uit drie losse modules, ieder gegeven door een andere docent met een eigen specialisme. Half november start Yvette Bavelaar met een nieuwe cursus. Yvette neemt cursisten mee in de wereld van zwart wit, en daagt uit om te experimenteren. Je leert anders te kijken, werken met diepte, contrast en belichting.

Films

BO
Wanneer Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken, loopt ze zijn vriend Levan tegen het lijf. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader, besluit ze om mee te liften in zijn vrachtwagen. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze toe aan de liefde die ze voor elkaar voelen.

CORSAGE
In deze eigentijdse biografische film -beloond met veel sterren- wordt de Oostenrijkse keizerin Sisi op haar veertigste verjaardag aan de kant gezet als een ‘oudere' vrouw. De rusteloze Sisi, badend in luxe maar ook getergd door eenzaamheid, gaat de strijd aan met het keurslijf die de keizerlijke rol van haar vergt.

 

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl