Futura Zorg Boskoop houdt een winterfair.
Futura Zorg Boskoop houdt een winterfair. (Foto: Futura Zorg Boskoop)

Futura Zorg Boskoop houdt winterfair

Nieuws

BOSKOOP -  Futura Zorg Boskoop houdt op zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 in en om het Futurahuis aan het Klaverblad 47 in Boskoop een winterfair. Je kunt er gezellig wintershoppen en diverse lekkernijen proeven. Ook hebben er muziekoptredens plaats. 

Om 10.30 is er een live optreden van het muziek accordeon duo. Om 14.00 heeft er een live optreden plaats van de scoutingsband Boskoop. Voor geïnteresseerden is dit volgens de organisatie tevens een geschikt moment om nader kennis te maken met Futura Zorg. Wil je een staanplaats huren om spulletjes te verkopen? Dat kan voor € 17,50 per meter. Mail naar boskoop1@futurazorg.nl voor meer informatie. Je kunt er alleen kan met contant geld betalen.

Futura Zorg biedt wonen en zorg voor ouderen in een kleinschalige setting. “Onze bewoners kunnen vaak nog veel zelf maar tegelijkertijd is er sprake van een situatie dat zelfstandig wonen niet meer verantwoord is. Om bewoners uit hun isolement te halen en te houden, organiseren wij geregeld activiteiten op locatie. Wij willen graag meer activiteiten buiten de locatie organiseren. Een grote wens is de aanschaf van een duo fiets, beamer of uitjes. Die zijn kostbaar en dus willen wij geld inzamelen hiervoor. Dat gaan wij doen door het organiseren van een gezellige winterfair.”