Nieuw boek van raadslid Robert Jan Blom is uit

ALPHEN -  Het nieuwe boek van raadslid Robert Jan Blom (Nieuw Elan) is vrijdag 11 november verschenen: Stokstaartje Sammy en familie - Mijn leven als stokstaartje. Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

"Ik heet Sammy, ik ben een jong stokstaartje. Samen met een grote groep wonen wij in een groot hol in de woestijn. Eigenlijk houdt iedereen van stokstaartjes. Wij zien er lief uit en staan een groot deel van de dag rechtop. Kinderen vinden dat grappig. In mijn boek vertel ik alles over mijn ouders, broertje, zusje en alle anderen... Je leert hoe stokstaartjes spelen en ravotten en ook vertel ik je hoe goed wij voor elkaar zorgen. Wij helpen elkaar met alles! En weet je... wij stokstaartjes zijn dan wel kleine roofdiertjes, maar wij zijn wél hele lieve diertjes. Als je dit boek hebt gelezen, hou je nóg veel meer van stokstaartjes."

Over de auteur

Schrijver Robert Jan Blom schreef tientallen boeken, hoofdzakelijk non-fictie en gedichtenbundels. Naast de journalistiek heeft Blom een passie: dieren. Robert Jan houdt van alle dieren en ook in zijn werk houdt hij zich met dieren bezig als voorzitter van dierenorganisaties, wethouder Dierenwelzijn en gemeenteraadslid. Blom vindt dat alle dieren goed moeten worden behandeld en beschermd. 'Een dier blijft je altijd trouw,' zegt hij. Eerder schreef hij al 'Eekhoorntjes op Avontuur' en 'Miauw, Tommy's Dagboek'. Zijn nieuwe boek is te verkrijgen bij de boekhandel.