The LSB Experience spelen al jaren met veel succes op het grootste Beatlesfestival in de VS.
The LSB Experience spelen al jaren met veel succes op het grootste Beatlesfestival in de VS.

Binnenkort in Parkvilla

The LSB Experience | Beatles & Beyond

Theater

Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen erachter, waarbij de onderlinge lol van het toneel spat. Op 25 november een avond genieten van de songs van The Beatles, vanuit nieuwe, verrassende en pakkende invalshoeken. Zoals de titel al doet vermoeden, gaat dit theaterconcert verder. Ook solomateriaal van de Liverpoolse helden, ‘Beatleske’ muziek van uiteenlopende andere artiesten -onder wie Tears for Fears en Crowded House- en songs van muzikanten met een link naar The Fab Four zoals Eric Clapton en James Taylor komen voorbij. 

Film

Zee van Tijd
Het jonge koppel Lucas en Johanna zeilt in de jaren ’80 met hun zoontje de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer en blijkt dat de tijd zeker niet alle wonden heeft geheeld. Met Gijs Scholten van Aschat en Elsie de Brauw.

The Royal Ballet: Een Diamanten Viering
Vanuit het wereldberoemde Royal Opera House in Covent Garden, Londen is er weer een sprankelende voorstelling. Liefhebbers van klassiek en ballet komen aan hun trekken. Het talent van de begaafde solisten leent zich bij uitstek voor een diamanten feest. De voorstelling laat de enorme veelzijdigheid van het repertoire van The Royal Ballet zien in klassieke, hedendaagse en erfgoedwerken. Ook zijn er wereldpremières te zien van korte balletten van choreografen.

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl