Laat de bingoballen maar rollen!
Laat de bingoballen maar rollen! (Foto: Stockfoto: John Nyberg)

Bingoballen rollen bij AVV Alphen

ALPHEN - AVV Alphen houdt zaterdag 3 december een bingoavond. Deelnemers maken kans op de hoofdprijs van 230 euro. Ook is er op het slot van de avond nog een superhoofdprijs.

"Deze geldprijzen is wat mensen van buiten de vereniging aantrekt. De Bingo-commissie is van mening dat deze geldprijzen vanaf hun aanstelling een gouden greep is geweest en waardoor het deelnemersveld is verdubbeld", stelt AVV Alphen. "Met onderbrekingen in de coronatijd zijn de Bingoavonden op de zaterdagavonden in de AVV Alphen kantine een groot succes. Niet alleen voor de eigen leden, maar vooral voor niet leden zijn deze evenementen aantrekkelijk. Dit komt door de vele geldprijzen die de deelnemers aan de Bingo kunnen winnen. Geen bloemstukjes, planten of keukengerei."

Bijna elke eerste zaterdag van de maand wordt vanaf 20.00 uur de Bingo gehouden en kunnen de deelnemers vanaf 19.00 uur hun plaatsje zoeken in de kantine. "Dat er al deelnemers zijn die eerder komen om maar een goede plaats te hebben geeft aan dat het leeft bij de mensen."

Als extra geeft de Bingo-commissie ook wel presentjes weg, zoals bij de laatste editie toen een leverworst mee naar huis kon worden genomen en tijdens de feestdagen. Op 7 januari staat de volgende bingoavond op de planning. "Vergeet vooral niet je streepstift mee te nemen." Het adres is AVV Alphen is Sportlaan 9.