Spruijt en Opperman.
Spruijt en Opperman. (Foto: Jaap Reedijk)

Heimweeën

Algemeen

UITGEEST – Zaterdag 26 november is het tijd voor jong muzikaal cabarettalent in Uitgeest met Heimweeën, de tweede muzikale cabaretshow van Carlie Spruijt en Eva Opperman. 

Heimweeën

Weet je nog hoe magisch het was? Die laatste nachtjes slapen voor je verjaardag? Toeleven naar een dagje dierentuin? Hoe eindeloos de grote vakantie leek? Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand de fantasie van de troon gestoten? 

En zo hebben Spruijt en Opperman nog wel meer vragen. Wanneer wordt spelen kinderachtig? Want hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer je leven in het teken staat van saaie, serieuze volwassenheid.? 

Spruijt en Opperman tarten de zintuigen van het publiek gedurende de hele voorstelling. Een keiharde komische scène kan gevolgd worden door een schitterend klein intiem liedje. Heimweeën is een voorstelling over het verlangen naar de tijd van de verwondering.

Zaterdag 26 november om 20.15 uur. Toegang € 15,-, Vrienden van De Zwaan Cultureel betalen € 12,50. Kaarten zijn online te koop via www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5.