Downton Abbey bij Filmhuis De Zwaan.
Downton Abbey bij Filmhuis De Zwaan. (Foto: aangeleverd)

Downton Abbey bij De Zwaan Cultureel

UITGEEST- De populaire serie Downton Abbey heeft wereldwijd vele harten veroverd. Wie dol is op kostuumdrama's mag de nieuwste film over de avonturen van de aristocratische familie Crawley en hun personeel niet missen. Deze film is te zien op vrijdag 25 november bij De Zwaan.

Er breekt een nieuw tijdperk aan voor de geliefde personages en de prachtige decors, kostuums en gebeurtenissen, die ons meenemen   naar de jaren 30 sferen. In deze bioscoopversie heeft de familie zojuist ontdekt dat Violet, de gravin van Grantham, een prachtig landhuis van een rijke onbekende Fransman heeft geërfd. 


Het waarom is het mysterie dat haar zoon Robert wil ontrafelen door een reis naar het landgoed in Frankrijk te organiseren. Zijn oudste dochter Mary maakt ondertussen drastische plannen om Downton Abbey van de afgrond te redden. Ook voor degenen die de serie niet kennen is het een pracht voor het oog, met bekende acteurs die wederom uitblinken in hun rollen.


De zaal is open vanaf 19.45 uur en de film begint om 20.15 uur. Toegang € 7,50. (Vrienden van De Zwaan Cultureel € 6,50). 

Kaarten zijn online te koop op dezwancultureel.nl of, indien nog voorradig, aan de zaal. Adres: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, Uitgeest.