Sinterklaas komt naar De Herenhof.
Sinterklaas komt naar De Herenhof. (Foto: Archief Morvenna Goudkade)

Het Herenhof Sinterklaasfestijn komt eraan

Nieuws

ALPHEN - Sinterklaas komt zaterdag 19 november weer aan in De Herenhof. Alle inwoners van de gemeente Alphen aan Rijn zijn van harte welkom bij dit grote feest. Vorig jaar is het volgens de organisatie door vele honderden enthousiaste bezoekers gevierd.

Ook dit jaar weer presenteert winkelcentrum De Herenhof vanaf een podium een interactief Sinterklaasfestijn met volgens de organisatie leuke en vooral verrassende elementen. “Vanaf 12.00 uur lopen er twee leuke selfie Pietjes rondlopen met wie je op de foto kunt. Ook zorgt de Pietenband op dit moment voor een feestelijk onthaal! Zing samen met de Pieten gezellige liedjes totdat de Sint komt. Om 12.30 uur is het eindelijk zo ver dan wordt de ‘goedheilig man’ zelf verwacht!”

Verrassend

Vanaf een podium volgt een interactief Sinterklaasfestijn met leuke en vooral verrassende elementen, verzorgd door Kidz DJ Marcel, die de middag in goede banen zal leiden. Om 13.30 uur begint het eerste optreden van Konfetti waar iedereen samen met Sinterklaas van kan genieten en meedansen en zingen. Konfetti treedt twee keer op die middag: ook nog een keer om 14.30 uur. Het geheel duurt tot 16.00 uur. 

De Sint is 12 november aangekomen in Alphen-stad.