Anton Hendriks en Bert Stap in actie
Anton Hendriks en Bert Stap in actie (Foto: )

Kampioenen bij tafeltennissers Smash

Sommige teams moeten nog een laatste wedstrijd spelen, maar voor alle teams van tafeltennisvereniging Smash is inmiddels duidelijk of het kampioenschap gevierd kan worden. In de voorjaarscompetitie 2022 zijn het 3 teams van Smash uit Monster die het kampioenschap kunnen vieren.

Vrijdag 29 april speelde team 2, bestaande uit Bert Stap, Theo van der Elst en Ferry Melein, van de reguliere competitie thuis in de Rinus Nederpelzaal hun laatste wedstrijd van het seizoen. Met een voorsprong van 8 punten op de nummer twee van de poule werd de wedstrijd aangevangen. Tegenstander van de avond was DHC 7 uit Delft, de wedstrijd eindigde in een overwinning van 6-4.

Duo-team 5, bestaande uit Trudy van Dijk, Anton Hendriks en Joop van Nierop, werden kampioen in de 5e klasse. Maandag 25 april werd thuis de een-na-laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen directe concurrent TOGB 7. Trudy en Anton wonnen met 4-1.

Duo-team 7 kon 2 wedstrijden voor het einde van de competitie niet meer ingehaald worden. Op 12 april viel de beslissing tijdens de uitwedstrijd in Delft tegen DHC 6: er werden vier punten binnengehaald, waardoor team 7, uitkomende in de 6e klasse, niet meer kon worden ingehaald.

Team 1 van Smash, spelende in de landelijke 3e divisie, kon het kampioenschap niet vieren. Sander Kuyvenhoven, Cos Nowé, Dick Voois, Sebastiaan Meertens, Ron Vollebregt en Kelvin Heemsta eindigde op een tweede plaats. Kampioen werd Arnemuiden 1.