Ongeveer 250 enthousiaste sportievelingen doen mee aan het nieuwe Lopersproject van Olympus'70.
Ongeveer 250 enthousiaste sportievelingen doen mee aan het nieuwe Lopersproject van Olympus'70. (Foto: Sharon van den Berg)

Lopersproject Olympus ‘70 viert jubileum in 2023

Op 8 januari 2023 gaat de 35ste editie van het Lopersproject van Olympus ’70 van start. Ook deze jubileumeditie gaat weer van start vanaf Sportpark Verburch in Poeldijk en traint toe naar de wedstrijd in Naaldwijk op zondag 26 maart 2023.

Ongeveer 250 enthousiaste sportievelingen doen mee en gaan 11 zondagen onder begeleiding van professionele trainers aan de slag om hun conditie te verbeteren. Samen trainen in deze eerste maanden van het jaar is altijd een goede motivatie om door te zetten en de sportschoenen aan te trekken.

De trainingen zijn op zondagochtend en starten (bijna altijd) vanaf Sportpark Verburch in Poeldijk. Er kan getraind worden voor diverse onderdelen, zo zijn er groepen voor de starters (5 km), 5 kilometer, 10 kilometer, de halve en de hele marathon maar ook de wandelgroepen en de trailgroep zijn onderdeel van het Lopersproject. De eerste training start voor alle lopers om 9.30 uur en de weken erna zijn er verschillende starttijden per afstand. Het project wordt begeleid door professionele trainers.


Bij inschrijving voor 8 januari 2023 is het inschrijfgeld voor het Lopersproject € 45 voor leden van Olympus ’70 en € 55 voor niet-leden. Inschrijven kan alleen online via de website van Lopersproject: www.lopersproject.nl.