De bijeenkomst voor de teams Monitoring en Educatie vindt plaats op 30 mei.
De bijeenkomst voor de teams Monitoring en Educatie vindt plaats op 30 mei. (Foto: Natuurlijk Delfland)

Startbijeenkomst Monitoring en Educatie

Natuurlijk Delfland / Natuurlijk Westland organiseert op maandag 30 mei van 13:00 tot 15:00 uur een bijeenkomst voor de teams Monitoring en Educatie Groene Strand Zandmotor. Deze zal plaatsvinden in Ter Heijde. Belangstellenden worden uitgenodigd uit deze startbijeenkomst bij te wonen om de natuur van de Zandmotor in kaart te brengen en voorlichting over de Zandmotor te geven. Aanmelden kan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com.

Het project Het Groene Strand richt zich op het versterken van de natuur en de natuurbeleving op de Nederlandse stranden. Op diverse plekken langs de kust is een soortelijk project gestart. Bij de Zandmotor is Natuurlijk Delfland gevraagd om het project te leiden. Het initiatief komt van de Provinciale Landschappen, Stichting Duinbehoud, IVN, Vogelbescherming Nederland, Stichting Anemoon en de Nationale Postcodeloterij.

De leden van Natuurlijk Delfland zijn actief bezig met natuuronderzoek, het delen passie voor de natuur, natuureducatie en de natuur beschermen via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer.