Monster en Naaldwijk hielden elkaar zaterdag in evenwicht.
Monster en Naaldwijk hielden elkaar zaterdag in evenwicht. (Foto: MFH Design/ Haaglanden.nl )

Sportclub Monster en Naaldwijk in evenwicht

Op eigen veld kon koploper Sportclub Monster in de derby de verdediging van tegenstander Naaldwijk niet verrassen. In de eerste helft zette de thuisclub flink druk, maar kon het net niet vinden. Naaldwijk leek te scoren met bijna een half uur op de klok, maar er bleek sprake van buitenspel. Ook na de thee kon Sport Club Monster de openingstreffer niet forceren, al kreeg de ploeg wel de nodige kansen.

Ook Naaldwijk kreeg mogelijkheden, maar de Monsterse defensie hield,. net als die van de bezoekers, stand waardoor de eindstand 0-0 bleef.

Ruime winst Verburch

Te Werve keek al na twee minuten tegen een achterstand aan. Shane Bruinen profiteerde van het missen van de bal in de Rijswijkse verdediging. Te Werve had veel balbezit, maar weinig diepgang. In de negentiende minuut viel de gelijkmaker door Dani Lourens. In de tien minuten voor de rust scoorde Verburch twee keer. Eerst was het Vince van der Knaap uit een volgens Te Werve zeer onterechte strafschop en daarna was het de beurt aan Stef Geertsema.

Na de thee kwam Te Werve terug tot 2-3 door opnieuw Dani Lourens. De Rijswijkers gingen veel druk zetten, maar kregen nog twee treffers in de slotfase om de oren. Na de 2-4 van Vince van der Knaap zorgde Ference van den Berg voor een 2-5 eindstand.

(bron: Haaglanden voetbal.nl)