Opnieuw zoeken naar Jaïr Soares

De zoektocht naar de sinds 4 augustus 1995 vermiste Jaïr Soares is sinds 4 augustus weer hervat door de Peter R. de Vries Foundation. Een half jaar lang vraagt de Foundation op verschillende manieren aandacht voor de verdwijning. De vermissingszaak werd op 4 augustus, de dag van verdwijnen van Jaïr, gelanceerd en duurt tot 4 februari, waarbij ook landelijke media-aandacht is voor de zaak..

Jaïr verdween die dag rond 17.45 uur toen hij, nadat hij in een strandexploitatie met zijn familie een patatje had gegeten. Samen met zijn ziuje ging hij buiten tikkertje spelen enis sindsdien nooit meer gezien.

Voor de gouden tip die leidt naar de vondst van Jaïr is een beloning van 250.000 euro uitgeloofd door de stichting. Tips kunnen tot 4 februari 2023 bij de foundation worden ingediend om aanspraak te maken op de beloning.

Afgelopen maandag zijn vanaf 9.00 uur duizenden folders in Ter Heijde en Monster verspreid. Kelly de Vries van de Peter R. de Vries Foundation was daarbij. Zij werd maandag ondersteund door zestig veteranen die zich in het gebouw van de Monsterse Reddingbrigade verzamelden. Contactnummers staan op de flyer. Ook is het verhaal in stripvorm opgetekend (zie daarvoor rodi.nl/westland).

De Vries hoopt dat er na het flyeren toch iets naar boven komt bij een van de zevenduizend huishoudens. “Een rare verbouwing van een huis, of misschien denk je: Frappant, die auto die daar toen was… ook al denk je dat iets onbelangrijk was, alle informatie kan leiden naar de vondst van Jaïr.’’


Oud Papier HHG

Zaterdag 3 december  a.s vindt weer de inzameling van oudpapier en karton plaats. Van 10.00 uur - 11.00 uur kunt u terecht bij de papiercontainers aan de Parallelweg. De opbrengst is bestemd voor kerkelijke activiteiten.