Afbeelding
(Foto: )

Toernooimaand bij MLTV'90

In de periode van 1 tot 28 augustus komen tennis- en padelliefhebbers volop aan hun trekken bij MLTV’90 in Monster in een magische toernooimaand.

Deze week - van 1 tot en met 7 augustus - komen de beste Nederlandse padelspelers naar Monster voor de MLTV’90 P500 Padel Open. Regionale topspelers (Reinier Luijkx, Maurice Grootscholten, Jort Nolten) komen in actie tussen tientallen topspelers als Michaëlla Krajicek, Tess van Dinteren, Marcella Koek, Werner Lootsma, Moos Sporken en Jasper Smit. De finales staan gepland voor zondag 7 augustus; een leuke manier om kennis te maken met de snelst groeiende sport in Nederland.

Van 13 tot en met 21 augustus wordt de 60e editie van de Den Braber & Ram Westlandse Tennis Kampioenschappen gespeeld op het tennispark van MLTV’90. Dit jaar is het open toernooi onderdeel van het TennisDirect Circuit. De beste spelers in categorie 2 tot en met 9 kunnen zich plaatsen voor de TennisDirect Masters. Dit eindtoernooi wordt gespeeld in week 36 op verschillende locaties in het land door de beste 8 spelers van de provincie in de categorieën 2 t/m 9. Heb je als doel om je te kwalificeren voor de Masters? Dan biedt het toernooi gelegenheid om je hiervoor te plaatsen. Een unieke kans om te strijden tegen de beste spelers van de regio! De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend en loopt tot vrijdag 5 augustus via mijnknltb.toernooi.nl.

Tot slot wordt van 20 tot en met 28 augustus gespeeld om de Den Braber & Ram Westlandse Padel Kampioenschappen. Inschrijven voor het toernooi is mogelijk via mijnknltb.toernooi.nl (tot 16 augustus).

Meer informatie over deze toernooien www.mltv90.nl.

Afbeelding
Afbeelding