Poeldijk maakt zich op voor de kerstmarkt op 8 december. De kerstboom staat al.
Poeldijk maakt zich op voor de kerstmarkt op 8 december. De kerstboom staat al. (Foto: PR)

Proef en beleef koopavond in Poeldijk

Op donderdag 8 december van 16.00 tot 20.00 uur is een proef- en beleefkoopavond waar verschillende ondernemers in Poeldijk en stichting Bij Barth zich presenteren in kerstsferen.

Voor de eerste 150 bezoekers is er een goodiebag. In de Voorstraat en de Jan Barendselaan zijn lekkernijen en muziek om de bezoekers in kerstsfeer te brengen. Culinaire hoogstandjes van Keurslager Marco van der Hout, een choco van BYNA Coffee & Conceptstore of een dampende Glühwein bij Vrienden; bezoekers hoeven geen honger te lijden. Ook de vertrouwde oliebol van Van Malkenhorst en saucijzenbroodjes van Bakker van den Berg ontbreken niet. Snackpoint Poeldijk heeft zelfs speciaal voor deze avond een warme wintersoep bereid. Chinees-Indisch restaurant De Ster aan de Jan Barendselaan is open en buurman Kledingreparatie en Stomerij Poeldijk zal authentieke Arabische hapjes aanbieden. 

Pure Flower heeft voor deze dag haar tent Bij Barth opgezet waar ook enkele gastverkopers hun producten zullen aanbieden. En voor kerstversieringen en cadeaus kunt u terecht bij BYNA Coffee & Conceptstore. De deur van Tante Toos staat open voor stoffen, wol en meer en op de Jan Barendselaan zijn Chris van Waes, Beauty Mi, Beauty & Fashion by Do, Kledingreparatie en Stomerij Poeldijk en zelfs fysiotherapeut Patty van Eemsbergen geopend tot 20.00 uur.

Bij Barth vult de Bartholomeuskerk met live kerstmuziek van het Wilma Tangel Ensemble en een levende kerststal. Verder kunnen bezoekers een persoonlijke boodschap achterlaten voor in één van de twee kerstbomen. De Kerstman is aanwezig en bereid op de foto te gaan.