Edwin Lijster is kookvrijwilliger bij Beukenrode.
Edwin Lijster is kookvrijwilliger bij Beukenrode. (Foto: Thierry Schut)

Inloopuur bij Hospice Beukenrode

Beukenrode palliatieve thuiszorg en hospice organiseert op 28 en 29 september van 10.00 tot 11.00 uur een inloopuurtje in Hospice ‘s-Gravenzande. Het doel van deze inloopuurtjes is om vrijwilligers te werven voor het hospice en voor de thuiszorg.

Tijdens het inloopuurtje kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met het werk van een vrijwilliger bij Beukenrode. De coördinatoren zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Twijfelt u of het werk als vrijwilliger bij u past of bent u gewoon nieuwsgierig? U bent van harte welkom bij Beukenrode ’s-Gravenzande aan de Magnolia 1.

In 2012 opende Hospice Beukenrode haar deuren aan de Dijkweg te Naaldwijk. Er is ruimte voor vier gasten tegelijkertijd. In 2018 is Hospice gefuseerd met TerminuZ, de organisatie voor palliatieve thuiszorg en werd de nieuwe naam Beukenrode palliatieve thuiszorg & hospice. Door de fusie van Hospice Beukenrode en TerminuZ is Beukenrode hét loket voor palliatieve zorg in Westland, Midden-Delfland en Hoek van Holland. In 2021 opende locatie ’s-Gravenzande met 4 kamers.