Afbeelding
(Foto: )

Duo cabaret

Op donderdagavond 6 oktober is er een try out van duo cabaret in de Cultuurschuur in Monster. De eerste voorstelling is 'U Bevindt zich hier' van Hermes Ahmadi. Hij neemt het publiek mee door zijn ervaringen in Afghanistan, in oorlog en vrede, en hoe het is om als Afghaans kind in Nederland op te groeien.

De tweede voorstelling is door Chris Silos. Hij werd geboren in Den Haag uit een Surinaamse vader en Indonesische moeder. Chris is een beetje een buitenstaander. Hij giet zijn observaties van het dagelijkse leven en zijn eigen falen in anekdotes die iedereen herkent. Meer info op www.cultuurschuur.nl en aanmelden bij info@cultuurschuur.nl.


Senior String Band 

De Hoekse Senior String Band verzorgt op zondagmiddag 2 oktober een try-out van haar nieuwe programma ‘Country Treasures' in de Cultuurschuur aan de Zwartendijk 11 in Monster. Het programma vol van bekende countrysong begint om 16.00 uur. Country Treasures is een mix is van bekende songs, beelden die via een beamer worden geprojecteerd en korte verhalen. Het is het derde theaterproject van de Senior String Band.

Kaarten voor de voorstelling van zondagmiddag 2 oktober kosten 10 euro per persoon. Dit is inclusief koffie of thee en één drankje. Kaarten zijn te reserveren via het e-mailadres info@cultuurschuur.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding