Petra de Jongh overhandigde de symbolische sleutelbos aan Patrick van Adrichem.
Petra de Jongh overhandigde de symbolische sleutelbos aan Patrick van Adrichem. (Foto: Pieter van Foreest)

Witte Brug Poeldijk officieel overgedragen

Vrijdag 21 oktober is de sleutel van voormalig verzorgingshuis De Witte Brug in Poeldijk officieel overgedragen. Petra de Jongh, bestuurder van Pieter van Foreest overhandigde de symbolische sleutelbos aan Patrick van Adrichem, directeur van Boele & van Eesteren.

Ruim 10 jaar geleden is er vervangende nieuwbouw, De Terwebloem, gerealiseerd in Poeldijk. Voormalig verzorgingshuis De Witte Brug heeft daarna verschillende functies en bewoners gehad. Pieter van Foreest heeft geruime tijd geleden besloten om de locatie ‘De Witte Brug' aan Wittebrug 1 te Poeldijk te verkopen. Deze verkoop is nu officieel en de overdracht heeft plaatsgevonden. Boele & van Eesteren is de nieuwe eigenaar van het pand.

Vanuit de verschillende biedingen heeft Boele & van Eesteren de verkoop gegund gekregen door de combinatie van het beste bod en een passend plan rekening houdend met de lokale behoefte. De verdere invulling van dit plan wordt momenteel verder vormgegeven.

Boele & van Eesteren heeft in de gemeente Westland al diverse projecten gerealiseerd. Eén van die projecten is ‘De Brandmeester' aan de 's-Gravenzandseweg in Naaldwijk, op de plek van de voormalige brandweerkazerne. Hier is een appartementengebouw gerealiseerd met koopappartementen en sociale, bereikbare en vrije sector woningen. In dit appartementengebouw heeft de allereerste seniorenwoongroep in het Westland hun intrek genomen.