Open Kerk Hervormde kerk Poeldijk
Open Kerk Hervormde kerk Poeldijk (Foto: Youtube)

Open Kerk Hervormde Kerk Poeldijk

Op Zaterdag 5 november van 10.00 - 11.30 uur staat de Hervormde Kerk in de Fonteinstraat te Poeldijk open voor iedereen, voor een goed gesprek of alleen voor een gezellige kop koffie of thee.

Op de Platenzolder is er verkoop van elpees, singletjes, 78 toerenplaten, dvd's en heel veel cd's. Muziek van alle tijden en alle soorten, religieus, orgel, koren, country, jazz, klassiek, filmmuziek, Blues, Reggea en nog veel meer, alles voor een kleine prijs. U kunt ook elpees, cd’s of dvd’s bij de kerk inleveren. U kunt ook een afspraak maken voor een andere dag. Voor de Platenzolder kunt u bellen met Hans Nihot 0174-244566 of Jan Schippers 06-18573182.


Op de Boekenafdeling is er verkoop van een grote voorraad boeken, religieus, geschiedenis, politiek, romans, detectives en er worden ook puzzels en dvd's verkocht. Voor de boeken kunt u bellen met Corrie Zee Tel. 06-27195656.


Op de Creatafel vindt U leuke cadeautjes, knutselmaterialen, katoen en wol, kaarten, gehaakte en gebreide popjes. Ook kunt u zelf creatief bezig zijn met haken of breien met hulp van de dames. De opbrengst is volledig bestemd voor activiteiten van de kerk.