De kinderen genoten van de avonturen van Bibi en Britt.
De kinderen genoten van de avonturen van Bibi en Britt. (Foto: PR)

Alles andersom tijdens Vakantie Bijbel Week in Monster

Tijdens de herfstvakantie werd de Vakantie Bijbel Week van de Hervormde Gemeente Monster gevierd. Dit jaar was een extra bijzondere; het was namelijk de 25e editie. 

Om het feest compleet te maken was ook de de leeftijdsgrens voor de kinderen werd verruimd van tien naar twaalf jaar. Er mochten maar liefst 160 kinderen verwelkomd worden.

Met verhalen, liedjes, gebed, sketches en creativiteit werd aandacht besteed aan het thema van dit jaar: 'Alles andersom'. De jongere kinderen knutselden mooie creaties en deden spelletjes met elkaar. Ook voor de oudsten waren er knutsels, goede gesprekken tijdens de zogenaamde 'Knabbel en Babbel'-sessies en zelfs een heuse Escape Room. De dagelijkse sketch werd gekenmerkt een nieuw duo; Bibi en Britt. De kinderen genoten van de avonturen van dit hilarische toneelspel.

25-jarig jubileum

Om het 25-jarig jubileum te vieren sloten de kinderen de derde en laatste dag af met een verrassing. Er stond een poffertjeskraam naast De Haven. In recordtijd werden er meer dan 1000 poffertjes gebakken - en opgegeten.

Donderdagavond vond de slotdienst plaats. Onder grote belangstelling van ouders, familie en vrienden van de kinderen werden de belevenissen van de week gedeeld. Afgelopen zondag vond de afsluitende kerkdienst plaats in de kerk van de Hervormde Gemeente Monster. In deze kerkdienst stonden de kinderen en het thema 'Alles andersom' centraal. Met deze dienst werd de Vakantie Bijbel Week 2022 feestelijk afgesloten.

Op de website www.vbwmonster.nl kunt u middels foto’s, video’s en opgeslagen livestreams de Vakantie Bijbel Week nog eens terugkijken.