Thijme van der Arend met nummer 13 heeft 1-0 gescoord.
Thijme van der Arend met nummer 13 heeft 1-0 gescoord. (Foto: Alex Pronk )

SC Monster geflatteerd langs Laakkwartier

In het uitduel bij Laakkwartier kwam Sportclub Monster als de duidelijke winnaar uit de bus door voor vlak voor tijd toe te slaan.

Door: Roland van der Linden Haaglandenvoetbal.nl

Ook Naaldwijk was aan de winnende hand bij Te Werve. sv Houtwijk nestelde zich met een nipte zege op Zuid West DH in de middenmoot. Duindorp sv ging eenvoudig langs sv Madestein.

Al in de twaalfde minuut nam de club van trainer Marco Meijer een voorsprong door een treffer van Thijme van den Arend. De eerste helft kende verder weinig hoogtepunten. Laakkwartier werd nog een keer gevaarlijk met een afstandsschot van Karam Boukhari, maar met een goede redding hield doelman Jari Baggerman zijn doel schoon.

Pas halverwege de tweede helft viel er weer een treffer. Invaller Colling Seintje schoot Laakkwartier langszij: 1-1. Pas in de slotfase konden de Westlanders de winst naar zich toe trekken. In de 83e minuut zorgde Ruben de Groot voor een 1-2 stand. De gelijkmaker van Laakkwartier werd om dubieuze reden afgekeurd en in blessuretijd volgden nog Westlandse treffers van Jurgen Warbout en Ramon Bruers: 1-4.