Hersenstichting zoekt meer collectanten

De collecte van de Hersenstichting is in 2022 van 31 januari tot en met 5 februari. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die samen met ons collecteren voor iedereen met een hersenaandoening.  

U kunt ook helpen! Word collectant door mee te doen aan de collecteweek in uw eigen woonplaats. U kunt zelf aangeven waar en hoe lang u wilt collecteren. Meer informatie en aanmelden? Bel Lisette van Beekom via 06-33323384.


R.K. kerken verlengen maatregelen

Omdat er nog geen signalen zijn van versoepelingen vanuit de rijksoverheid vindt het dagelijks bestuur en de pastores van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin het verstandig om de huidige maatregelen te verlengen tot en met maandag 31 januari 2022. Alle doordeweekse avondvieringen, de zaterdag-avondvieringen en de geplande bijeenkomsten zullen daarom komen te vervallen.


Coronacijfers blijven stijgen

De week zijn er 1.534 besmettingen van corona in Westland, Midden Delfland en Maassluis gemeld bij de RIVM, 500 meer dan verleden week in de regio werden gemeld met een dagrecord op zondag: 374 positieve tests. Van die positieve tests op zondag waren er 279 uit Westland, 58 uit Maassluis en 37 uit Midden-Delfland. Vier Westlanders moesten vanwege corona in het ziekenhuis worden opgenomen, één persoon ui de regio overleed.


Sportvrijwilliger van het jaar

Tot en met vandaag kunnen verenigingen nog de onmisbaren binnen hun vereniging aanmelden voor de titel Sportvrijwilliger van het jaar bij de WOS. Dit kan via sportvrijwilliger@wos.nl Zet in het bericht naam van de vereniging, vrijwilliger en reden van nominatie. Ook de contactgegevens bij de club zijn nodig, De uitreiking is 27 januari in De Naald.