Energie besparen

Westland Woont Duurzaam organiseert gratis Kennisavonden over energie besparen op 27 september en 1 november.  Woningeigenaren op dinsdag 27 september van 19.30 tot 22.00 uur welkom in bibliotheek van Maasdijk of op dinsdag 1 november 19.30 van 22.00 uur in de bibliotheek van Monster.  Tijdens de kennisavond wordt informatie gedeeld over energie besparen in huis. Hierdoor wordt het wooncomfort vaak groter en gaan de kosten van de energierekening omlaag. Voor elke deelnemer is er een duurzame attentie om thuis direct te beginnen met energie besparen. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via www.westlandwoontduurzaam.nl/energiebesparen.

Tijdens de avonden zijn er ook Westlandse Energiecoaches aanwezig. De Westlandse Energiecoaches zijn geschoolde vrijwilligers die bewoners uit Westland helpen als zij vragen hebben over het verduurzamen van hun huis met een onafhankelijk advies.

De avond wordt georganiseerd door Westland Woont Duurzaam namens gemeente Westland in samenwerking met Bibliotheek Westland en groenoverleven.nu. Westland Woont Duurzaam is een initiatief van gemeente Westland om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. De toegang tot de kennisavonden is gratis, wel is het aantal plaatsen beperkt.