Afbeelding
(Foto: )

Dit betekent de Monsterse Courant voor mij

"De Monsterse Courant lees ik elke week. Vooral de plaatselijke activiteiten hebben mijn interesse, maar ook de gemeentelijke zaken lees ik graag.

De Monsterse Courant is vooral waardevol voor het plaatselijke nieuws, het nieuws wat de landelijke media niet opnemen en waar de regionale bladen onvoldoende ruimte voor hebben. Vooral het nieuws van de relatief kleinere verenigingen, zoals Postzegelvereniging Monster en Buurtpreventie Monster – Ter Heijde, wordt door de Monsterse Courant gelukkig bijna altijd opgenomen, soms zelf met een mooi plaatje erbij. Mede hierdoor is er voor de activiteiten van de Postzegelvereniging belangstelling.

Natuurlijk is er door de moderne sociale media veel concurrentie zowel voor de huis-aan-huiskrant als voor een vereniging zoals Postzegelvereniging Monster. Door creatief en eigentijds om te gaan met de mogelijkheden, zowel de digitale als het geschreven woord, blijft er naar mijn mening voorlopig nog plaats voor de Monsterse Courant.

Ik wens de Monsterse Courant nog veel toekomst toe en hoop daarin veel berichten over plaatselijke activiteiten te zien. Ik verheug me hierop!"


Door Klaas Keijzer