Westlands Voetbalgala

Alphons de Wit wordt de presentator van het Unicum Elzenhagen Westlands Voetbal Gala. Het gala wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door West Media, uitgever van onder meer deze krant. Het voetbalevenement vindt plaats op maandagavond 11 juli bij Restaurant Unicum Elzenhagen in Poeldijk. Het gala vindt plaats van 17.00 tot 22.00 uur en biedt onder meer een walking dinner en live muziek. Kaarten á € 75 zijn te bestellen door een mail te sturen naar hans@uitgeverijwestmedia.nl.


Maandelijks Repair Café

Iets defect, snoer te kort, lekke band, knoop eraf, grasmaaier of koffiezetter kapot? Laat het nazien bij het Repair Café. Het Repair Café leert mensen dat er alternatieven zijn voor weggooien en dat repareren vaak een hele goede optie is.

Voor het Repair Café hoeft u zich niet aan te melden, u kunt gewoon binnenlopen. Het Repair Café vindt elke laatste donderdag van de maand plaats bij Vitis Welzijn in Monster; aan de Havenstraat 16 in de poort. De eerstvolgende editie is op 28 juli. U bent welkom van 13.30 tot 15.30 uur. Reparaties worden, onder voorbehoud, aangenomen tot 15:30 uur maar we gaan door tot 16:00 uur.


Arantxa Rus uitgeschakeld

Voor de Monsterse tennisster Arantxa Rus zit het grastoernooi op Wimbledon er na één wedstrijd alweer op. Vorige week dinsdag ging de tennister in twee sets onderuit tegen de Amerikaanse qualifier Catherine Harrison. De sets eindigden in een resultaat van 6-1 en 6-4. 

Dit verlies van Rus maakt het de vierde keer op rij dat de Monsterse in de eerste ronde van het toernooi in Londen wordt uitgeschakeld. Alleen in 2012 won ze haar eerste partij op Wimbledon. Toen kwam ze zelfs tot de derde ronde.