Er werden veel medailles en NK-plaatsingen binnengesleept in Goes.
Er werden veel medailles en NK-plaatsingen binnengesleept in Goes. (Foto: Antoinette van Bommel)

Medailleregen bij The Maranto's

Zaterdag 21 mei deed de Westlandse Twirlvereniging The Maranto’s uit Ter Heijde aan Zee mee aan een Baton twirlwedstrijd in het Zeeuwse stadje Goes. De dames van The Maranto’s hebben mooie prestaties neergezet op de wedstrijdvloer. 

Net als de vorige keer in Rotterdam was het ook nu in Goes wederom een succesvolle wedstrijddag met een ware medailleregen. Er werden door de dames van The Maranto’s 9 medailles een beker en 3 NK-plaatsingen behaald. 

1 Baton junior N3 Maaike Lugtenburg behaalde de eerste plaats met gouden medaille en een NK-plaatsing. 1 Baton adult N3 Monique van der Knaap-Geleijnse behaalde tevens de eerste plaats met gouden medaille en een NK-plaatsing. 1 Baton junior 1 N5 Nikki Smit behaalde de tweede plaats met een zilveren medaille. Freestyle junior 1 N5 Danika Lansdorp behaalde de eerste plaats met gouden medaille en een NK-plaatsing. Freestyle junior 1 N5 Nikki Smit behaalde de tweede plaats met een zilveren medaille. Freestyle junior 1 N5 Tessa van der Zaan behaalde de derde plaats met een bronzen medaille. Freestyle junior 2 N5 Daphne Ruinard behaalde de eerste plaats met een gouden medaille. Freestyle junior 1 N4 Danique Nederpel behaalde de vierde plaats. Freestyle senior N5 Lizzy Oomens behaalde de eerste plaats met een gouden medaille. Freestyle senior N3 Daney Rompas behaalde de derde plaats met een bronzen medaille, en het Ensemble Team 2 van The Maranto's eerste plaats met goud en een beker.