De postzegelberg van een miljoen postzegels gaat mee op promoties.
De postzegelberg van een miljoen postzegels gaat mee op promoties. (Foto: PR)

Laatste contactavond bij Postzegelvereniging Monster

Op donderdag 2 juni organiseert Postzegelvereniging Monster de laatste contactavond van het seizoen 2021-2022 in gebouw OJOS. Er wordt dan door Theo van de Caaij een filatelistische presentatie verzorgd met de titel ‘Interpex, de droom van Herbert Rosen’.

Aansluitend vervolgt de avond met de veiling van 125 kavels en een terugblik op de verzamelruilbeurs in Hoek van Holland. Vervolgens volgt een vooruitblik op de filatelistische promoties die er weer aankomen, waaronder een plekje aan de Middenzwet bij Kom in de Kas Westland 2022 in Wateringen en de ruilbeurs tijdens de Fuchsia dag op16 juli, die wordt georganiseerd in samenwerking met Amateur Tuin Vereniging Madestein.

Mede hiervoor is de Postzegelvereniging weer druk postzegels aan het inzamelen, die zijn bestemd voor de postzegelberg van een miljoen postzegels. Hieruit mag de jeugd een envelopje met postzegels uitzoeken, om hen kennis te laten maken met de filatelie. Alle hulp is welkom. 

Uiteraard is er tijdens de contactavond ook voldoende gelegenheid om te ruilen en nieuwe postzegels aan te schaffen.

De contactavond vindt plaats in gebouw OJOS aan de Choorstraat. De deuren gaan open om 19.30 uur, aanvang om 20.00 uur. 

Belangstellenden zijn van harte welkom. U kunt zich vooraf informeren en als introducé aanmelden via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl