Carma in Naaldwijk.
Carma in Naaldwijk. (Foto: PR)

Open Dag bij Carma in Naaldwijk

Carma – centrum voor leven met en na kanker beschikt sinds kort over een nieuwe serre en ook de huiskamer heeft een make-over gekregen. Een mooie aanleiding voor een Open Dag op zaterdag 27 augustus. Die dag is iedereen van 14.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Dijkweg 21 in Naaldwijk.

Er zijn rondleidingen door het gebouw en op de parkeerplaats naast Carma staat een tent waar hapjes en drankjes worden geserveerd. Daarnaast zijn er optredens van 3 koren. Om 14.30 uur zingt het Carmakoor en vervolgens zijn er optredens van het Kassenbouwerskoor en Zeemanskoor Onder Zeil.

Aanbod

In de afgelopen jaren is het aanbod van Carma fors gegroeid. Niet alleen is het aantal inloopuren uitgebreid, maar er is ook een toename van het aantal informatie- en lotgenotenbijeenkomsten. Ook de grote variatie aan activiteiten zoals yoga, massage, creatieve workshops, schrijfavonden enz. vraagt de nodige ruimte.

Nieuwe serre

De nieuwe serre - een initiatief van de inmiddels overleden kassenbouwer Jaap Alleblas en gerealiseerd door vrijwilligers van stichting De Helpende Hand - is multifunctioneel en gaat ook gebruikt worden voor persoonlijke gesprekken.

De huiskamer heeft dankzij een gift van serviceclub Ronde Tafel Westland een metamorfose ondergaan en een nog warmere sfeer gekregen.