V.l.n.r:  Louis ten Hoeve, Joop Buker en Maurits Glasbergen.
V.l.n.r: Louis ten Hoeve, Joop Buker en Maurits Glasbergen. (Foto: PR)

300 kilometer fietsen voor kinderen in India in nood

Van Den Haag naar Sluis en weer terug. Een fietstocht van ruim 300 kilometer gaan Louis ten Hoeve, Joop Buker en Maurits Glasbergen maken in maar liefst 12 uur. 

Het doel van de fietstocht is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting PASpoort. Dit is een stichting die hulp biedt aan vrouwen en kinderen in nood in India.

Vanuit Den Haag fietsen naar Sluis en weer terug

Louis en Joop komen oorspronkelijk uit Westland, maar wonen op dit moment in Den Haag. De drie mannen die op 10 september 2022 de uitdagende tocht aangaan, zijn medewerkers van Capriole Coffee Service uit Den Haag. 

Vanuit deze stad fietsen zij richting Sluis, de plaats waar de stichting is opgericht. Vervolgens fietsen zij terug en dat zorgt voor een tocht van ruim 300 kilometer. In de aanloop naar deze dag willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen.

Voorzieningen 

Maurits Glasbergen: “Wij gaan deze fietstocht doen voor de vrouwen en kinderen in nood in India. Met het opgehaalde bedrag kunnen er voorzieningen zoals toiletten worden gebouwd, kunnen huizen worden gerenoveerd, worden er (educatieve) zomerkampen georganiseerd en kunnen er weer een aantal kinderen naar school. Dat laatste betekent in India eigenlijk: een toekomst voor de kinderen. Onze wens is om zoveel mogelijk kinderen een goede toekomst te kunnen bieden en de vrouwen te helpen om zichzelf te (blijven) ontwikkelen.”

'We willen kinderen een toekomst bieden'

Kijk voor meer informatie over deze actie op www.stichtingpaspoort.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over hoe je de actie kunt ondersteunen.