(Foto: Lianne Vogel)

Monsterscore voor Monsterse meiden

Afgelopen zaterdag hebben de meiden van de MO17 van Sportclub Monster gewonnen met dubbele cijfers van Lyra MO17-2. Met rust was de score al 6-0. De tweede helft gingen de meiden van Monster meer hun eigen spel spelen en ontstond er een doelpuntenfestijn. Na 65 minuten spelen was de stand 20–0. De scheidsrechter heeft na overleg met de coaches, van beide teams, de wedstrijd beëindigd. De doelpunten zijn gescoord door Julia van Ruijven 1 x, wat tevens het mooiste doelpunt van de wedstrijd was. Romy Mellema 1 x, Tess de Jong 4 x, Danique Looye 4 x , Fleur van Emmerik 4 x en Floor van der Sande 6 x . Volgende week staat de wedstrijd thuis tegen Excelsior Maassluis MO17-1 op het programma. Dit zal zeker niet zo makkelijk worden als afgelopen zaterdag.