Vakantie Bijbel Week Monster viert jubileum

De Vakantie Bijbel Week in Monster wordt deze herfstvakantie voor de 25e keer gehouden. Om het jubileum te vieren pakt de organisatie uit met extra activiteiten. Ook nieuw is dat de ook oudere kinderen welkom zijn. Voorheen richtte de Vakantie Bijbel Week zich op kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Alle kinderen zijn welkom, onafhankelijk van naar welke school ze gaan of waar ze wonen.

Op het programma staan de vertrouwde Knabbel & Babbel, spelletjes en er worden knutsels gemaakt. Elke dag wordt een Bijbelverhaal verteld en ook de muziekgroep is van de partij met bekende en nieuwe liedjes. Het thema van de week is 'Alles andersom'.

De vakantie bijbelweek vindt plaats in de Haven, Havenstraat 1 in Monster. en is op dinsdag 25 en woensdag 26 oktober van 9.30 tot 12.00 uur en op donderdag 27 oktober van 9.30 tot 12.30, inclusief lunch.  De Haven is elke dag open vanaf 9:15 uur. Donderdagavond is van 19.00 tot 20.00 uur de feestelijke afsluiting van de week. Deze slotavond zijn alle ouders, opa’s en oma’s, familie en andere belangstellenden welkom.

Op zondag 30 oktober om 9.30 uur is er een kerkdienst ter afsluiting van de Vakantie Bijbel Week. Aan het einde van de dienst is er koffie.

De vakantie bijbelweek wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente Monster en is gratis en vrij toegankelijk voor alle kinderen. Aanmelden kan vrijblijvend via www.vbwmonster.nl. Op deze site is zijn ook sfeerimpressies van voorgaande jaren te vinden.