Het evenement mondt uit in een ABBA zang- en dansparty.
Het evenement mondt uit in een ABBA zang- en dansparty. (Foto:PR)

Koorconcert Grote Kerk Monster

Op zaterdag 8 oktober geeft het Christelijk Residentie Mannenkoor o.l.v. Aldert Fuldner een concert samen met het Christelijk Nationaal Koor o.l.v. Jacob Schenk. Zo’n 150 zangers gaan hun best doen om er een sprankelend en sfeervol concert van te maken en zij worden daarin bijgestaan door organist Aarnoud de Groen. Kaarten à € 15,00 kunt u bestellen via de website van het CRM of via de administrateur Cees Strijbis 06 – 11 34 38 62 en, voor zover voorradig, bij de ingang van de kerk. Natuurlijk kunt u ook terecht bij de koorleden. De Grote Kerk bevindt zich op Kerkplein 1, 2681 BC Monster en de deuren gaan om 19.00 uur open, aanvang van het concert 19.30 uur.


Meezingen met kerstconcerten WMK

In de derde week van december staan er drie kerstconcerten op stapel van het Westlands Mannenkoor. Komende week gaat het koor beginnen met de voorbereiding van deze concertenreeks. Alle mannen die graag eens zouden meezingen met het Westlands Mannenkoor kunnen dit jaar gratis mee doen met alle repetities en kerstuitvoeringen. Kom langs tijdens de repetities, elke woensdagavond in De Kiem in ’s-Gravenzande. Er wordt begonnen om 19.45 uur. Online aanmelden kan via ledencontact@westlandsmannenkoor.nl. De concerten zijn op 14 december (voor migranten in Westland) en 19 december in de St. Adrianuskerk in Naaldwijk en op 16 december in de Oude Kerk in Maasland.


Workshops voor ABBA-event

Cultuurverbinders organiseert een cultureel evenement met in verschillende onderdelen op het gebied van dans, zang en film.

Het evenement mondt uiteindelijk uit in een ABBA zang- en dansparty op zaterdagavond 10 december met de coverband ABBA ‘Experience' op de Priva Campus in De Lier. Het doel van deze activiteit is om naast het genieten van de live coverband ABBA ‘Experience', de workshops de mensen te verbinden met dansen, zingen en muziek. In aanloop naar 10 december vinden er verschillende workshops door diverse partijen plaats, waarvoor je kunt opgeven. Volg je 1 of meerdere van deze workshops of boek je de filmavond dan krijg je 20% korting op de entreeprijs van de ABBA zang- en dansparty. info:

www.cultuurverbinders.nl